Пронађена дјевојка Нина Живковић

Припадници Министарства унутрашњих послова Србије пронашли су Нину Живковић (14) из Београда, чији је нестанак пријављен пре три дана.

Србија 25.12.2014 | 13:30
Пронађена дјевојка Нина Живковић

У кратком саопштењу МУП-а само се наводи да је полиција интензивно трагала за малолетном девојчицом.

На себи је, када је последњи пут виђена, имала маслинасто зелену јакну са крзненом капуљачом, сиви џемпер, црне хеланке и црне чизме на пертлање. Са собом је однела школску торбу. Око врата је носила сребрну огрлицу са крстићем и прстеном", навено је у саопштењу МУП пре три дана.

Поједини београдски медији пренели су да је девојчица побегла од куће након свађе са мајком.

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

ЖИКА ЖИКА

25.12.2014 12:59

ОДАВНО ЈЕ ПОРОДИЦА ПУКЛА ЗА РАДИ ЕВРОПЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кобра

25.12.2014 13:02

Хвала драгом богу свака цаст момцима из Мупа на срецу да је дјевојка добро пронадјена зива и здрава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аматер

25.12.2014 13:44

МА КАКВА ДЈЕВОЈКА (ХВАЛА БОГУ ДА ЈЕ ЗИВА) ТО ЈЕ НЕВАСПИТАНО ДЕРИСТЕ КОЈЕ ЗЕЛИ ДА РАДИ СТА ХОЦЕ ; А ПОСЛЕ СУ КРИВИ РОДИТЕЉИ ;ДАЛЕКО СМО ОТИСЛИ !!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

лукси

25.12.2014 17:06

Мора да јој је мама бранила да се стави упромет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мИКЕЛИС гЕРМАНY

25.12.2014 17:49

добро добро само полако дали смо и ми безали од куце када смо били клинци наравно да јесмо а сада када неко побегне од те младе генерације одмах пису новине мозда је неко убио силовао и остало. Наравно да није лепо за родитеље али само схватите да данасња деца наса и сви ста се око нас десава је убрзано Интернет фејз инстаграм и ста све данас цега има али ја мислим ипак да су мало родитељи ту заказали и необрацају пазњу на своју децици и од малих ногу их неогајавају правилно. Да куда и коим путем да крену јер данас је кик када цурица у 10 година се напије у дискотеци некој или са другарима на неку парти или зуркицу додје куци пијана или цак заврси у Болницу додју родитељи и јао моја драга мила ста ти се десило знам ниси ти крива него твоји другари су криви они су те натерали да се напијес да да тата мама јес јес тако је. Када напуне 13-15 година мајка или тата им купују јос кондоми и казе а ста цес данас је друго време није када смо ми били млади. Велико је задовољство сто се деци данас пруза у данасњем времену када наврски 18 Година мора обавезно добар аутомобил и са сто висе кс да је јаци од комсуиног и сто брзи и када се закуцају негде погину недао бог ондах плакања кукањава разоцарења. ЗАТО МОЈ САВЕТ НИКАКО НЕДАТИ ДЕЦИ ВЕЛИКО ЗАДОВОЉСТВО У ЗИВОТУ ЈЕР НЕЦЕВАМ СЕ ДОБРИМ ВРАТИТИ САМО ЦЕ ТЕ ВАСЕ ЉУБИМЦЕ УПРОПАСТИТИ. ПАМЕТ У ГЛАВИ ПА САДА МОЗЕТЕ СХВАТИТИ ДА САМ ЛУД СТА ПИСЕМ И НЕНОРМАЛАН АЛИ САМО МАЛО ПРСТ НА ЦЕЛО СВЕ НАЈБОЉЕ ВАМ ЗЕЛИМ И НАКАКВЕ НЕГАТИВЕ ДА ВАМ СЕ ДЕСЕ.

ОДГОВОРИТЕ