Pronađena djevojka Nina Živković

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije pronašli su Ninu Živković (14) iz Beograda, čiji je nestanak prijavljen pre tri dana.

Srbija 25.12.2014 | 13:30
Pronađena djevojka Nina Živković

U kratkom saopštenju MUP-a samo se navodi da je policija intenzivno tragala za maloletnom devojčicom.

Na sebi je, kada je poslednji put viđena, imala maslinasto zelenu jaknu sa krznenom kapuljačom, sivi džemper, crne helanke i crne čizme na pertlanje. Sa sobom je odnela školsku torbu. Oko vrata je nosila srebrnu ogrlicu sa krstićem i prstenom", naveno je u saopštenju MUP pre tri dana.

Pojedini beogradski mediji preneli su da je devojčica pobegla od kuće nakon svađe sa majkom.

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

ŽIKA ŽIKA

25.12.2014 12:59

ODAVNO JE PORODICA PUKLA ZA RADI EVROPE.

ODGOVORITE
Name

kobra

25.12.2014 13:02

Hvala dragom bogu svaka cast momcima iz Mupa na srecu da je djevojka dobro pronadjena ziva i zdrava.

ODGOVORITE
Name

Amater

25.12.2014 13:44

MA KAKVA DJEVOJKA (HVALA BOGU DA JE ZIVA) TO JE NEVASPITANO DERISTE KOJE ZELI DA RADI STA HOCE ; A POSLE SU KRIVI RODITELJI ;DALEKO SMO OTISLI !!!!!

ODGOVORITE
Name

luksi

25.12.2014 17:06

Mora da joj je mama branila da se stavi upromet.

ODGOVORITE
Name

mIKELIS gERMANY

25.12.2014 17:49

dobro dobro samo polako dali smo i mi bezali od kuce kada smo bili klinci naravno da jesmo a sada kada neko pobegne od te mlade generacije odmah pisu novine mozda je neko ubio silovao i ostalo. Naravno da nije lepo za roditelje ali samo shvatite da danasnja deca nasa i svi sta se oko nas desava je ubrzano Internet fejz instagram i sta sve danas cega ima ali ja mislim ipak da su malo roditelji tu zakazali i neobracaju paznju na svoju decici i od malih nogu ih neogajavaju pravilno. Da kuda i koim putem da krenu jer danas je kik kada curica u 10 godina se napije u diskoteci nekoj ili sa drugarima na neku parti ili zurkicu dodje kuci pijana ili cak zavrsi u Bolnicu dodju roditelji i jao moja draga mila sta ti se desilo znam nisi ti kriva nego tvoji drugari su krivi oni su te naterali da se napijes da da tata mama jes jes tako je. Kada napune 13-15 godina majka ili tata im kupuju jos kondomi i kaze a sta ces danas je drugo vreme nije kada smo mi bili mladi. Veliko je zadovoljstvo sto se deci danas pruza u danasnjem vremenu kada navrski 18 Godina mora obavezno dobar automobil i sa sto vise ks da je jaci od komsuinog i sto brzi i kada se zakucaju negde poginu nedao bog ondah plakanja kukanjava razocarenja. ZATO MOJ SAVET NIKAKO NEDATI DECI VELIKO ZADOVOLJSTVO U ZIVOTU JER NECEVAM SE DOBRIM VRATITI SAMO CE TE VASE LJUBIMCE UPROPASTITI. PAMET U GLAVI PA SADA MOZETE SHVATITI DA SAM LUD STA PISEM I NENORMALAN ALI SAMO MALO PRST NA CELO SVE NAJBOLJE VAM ZELIM I NAKAKVE NEGATIVE DA VAM SE DESE.

ODGOVORITE