Неће Звезда, хоће Партизан!

Трећи пут у каријери, Стефан Бабовић могао би да се врати у Хумску, где је 2006. године промовисан у првотимца из Омладинске школе.

Фудбал 25.12.2014 | 13:20
Неће Звезда, хоће Партизан!

Кад неће Црвена звезда, а у претходна три прелазна рока Управа црвено-белих није могла да се договори са Делијама око тог храброг потеза, хоће Партизан.

Према сазнањима нашег портала, Стефан Бабовић ове зиме вероватно ће се трећи пут вратити у клуб у ком је 2006. аванзовао из Омладинске школе и дебитовао као сениор.

Бабовић, који је претходних годину и по дана са успехом играо за Вождовац, и летос је помињан као могуће појачање црно-белих (и црвено-белих), али се то тада није догодило. Како сазнајемо, Стефан тренутно борави у Италији са оцем Милијом, познатим бизнисменом, где вага између Партизанове и још неколико понуда из иностранства.

Није немогуће да се у последњи час одлучи за неку другу опцију, али је реална могућност да ће изабрати Партизан, из ког је 2012. године отишао у Сарагосу, у којој се задржао једну сезону, пре повратка у Вождовац.

Бабовић је први пут отишао из Партизана 2008. године, када је прешао у ОФК Београд, а пут га је даље водио у Нант, Фајнорд, поново Нант...

Коментари / 0

Оставите коментар