Neće Zvezda, hoće Partizan!

Treći put u karijeri, Stefan Babović mogao bi da se vrati u Humsku, gde je 2006. godine promovisan u prvotimca iz Omladinske škole.

Fudbal 25.12.2014 | 13:20
Neće Zvezda, hoće Partizan!

Kad neće Crvena zvezda, a u prethodna tri prelazna roka Uprava crveno-belih nije mogla da se dogovori sa Delijama oko tog hrabrog poteza, hoće Partizan.

Prema saznanjima našeg portala, Stefan Babović ove zime verovatno će se treći put vratiti u klub u kom je 2006. avanzovao iz Omladinske škole i debitovao kao senior.

Babović, koji je prethodnih godinu i po dana sa uspehom igrao za Voždovac, i letos je pominjan kao moguće pojačanje crno-belih (i crveno-belih), ali se to tada nije dogodilo. Kako saznajemo, Stefan trenutno boravi u Italiji sa ocem Milijom, poznatim biznismenom, gde vaga između Partizanove i još nekoliko ponuda iz inostranstva.

Nije nemoguće da se u poslednji čas odluči za neku drugu opciju, ali je realna mogućnost da će izabrati Partizan, iz kog je 2012. godine otišao u Saragosu, u kojoj se zadržao jednu sezonu, pre povratka u Voždovac.

Babović je prvi put otišao iz Partizana 2008. godine, kada je prešao u OFK Beograd, a put ga je dalje vodio u Nant, Fajnord, ponovo Nant...

Komentari / 0

Ostavite komentar