Видео: Каква макљажа у Загребу!

У последњем колу првог дела сезоне регионалне СЕХА лиге, на утакмици Загреба и Мешков Бреста избила је општа туча на терену!

Остали спортови 20.12.2014 | 14:40
Видео: Каква макљажа у Загребу!

У 42. минуту је сусрет морао да буде прекинут, када је ситуацију "закувао" један од рукометаша Загреба, ударивши Димитрија Никуленка.

Потом је настао општи метеж! Три дана касније, на мрежи YоуТубе појавио се снимак инцидента. Утрчали су и играчи и стручни штабови белоруског и хрватског шампиона и на све стране су "севале" шаке.

Погледајте.

Неколико минута је на паркету владао хаос, али су арбитри ипак успели да смире ситуацију, искључивањем по неколико рукометаша оба тима.

На крају су Белоруси славили резултатом 24:21.

Ове сезоне у регионалном рукометном такмичењу без премца је мађарски Веспрем нашег Момира Илића, који је уписао свих 12 победа.

На другом месту је скопски Вардар са шест бодова мање, а треће место с истим бројем бодова (24) деле Загреб Татран Прешов и Мешков Брест, с тим да су изабраници Веселина Вујовића одиграли 13 утакмица, Татран меч мање, а белоруски првак чак две утакмице мање и много је ближи пласману на завршни турнир.

Последњи на табели СЕХА лиге са четири освојена бода из 12 утакмица је шампион Босне и Херцеговине - бањалучки Борац, који има великих финансијских проблема.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Не дајте се Бјелоруси

20.12.2014 14:04

Не дајте се Бјелоруси или Руси исто је то у центру Загреба

ОДГОВОРИТЕ