Video: Kakva makljaža u Zagrebu!

U poslednjem kolu prvog dela sezone regionalne SEHA lige, na utakmici Zagreba i Meškov Bresta izbila je opšta tuča na terenu!

Ostali sportovi 20.12.2014 | 14:40
Video: Kakva makljaža u Zagrebu!

U 42. minutu je susret morao da bude prekinut, kada je situaciju "zakuvao" jedan od rukometaša Zagreba, udarivši Dimitrija Nikulenka.

Potom je nastao opšti metež! Tri dana kasnije, na mreži YouTube pojavio se snimak incidenta. Utrčali su i igrači i stručni štabovi beloruskog i hrvatskog šampiona i na sve strane su "sevale" šake.

Pogledajte.

Nekoliko minuta je na parketu vladao haos, ali su arbitri ipak uspeli da smire situaciju, isključivanjem po nekoliko rukometaša oba tima.

Na kraju su Belorusi slavili rezultatom 24:21.

Ove sezone u regionalnom rukometnom takmičenju bez premca je mađarski Vesprem našeg Momira Ilića, koji je upisao svih 12 pobeda.

Na drugom mestu je skopski Vardar sa šest bodova manje, a treće mesto s istim brojem bodova (24) dele Zagreb Tatran Prešov i Meškov Brest, s tim da su izabranici Veselina Vujovića odigrali 13 utakmica, Tatran meč manje, a beloruski prvak čak dve utakmice manje i mnogo je bliži plasmanu na završni turnir.

Poslednji na tabeli SEHA lige sa četiri osvojena boda iz 12 utakmica je šampion Bosne i Hercegovine - banjalučki Borac, koji ima velikih finansijskih problema.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Ne dajte se Bjelorusi

20.12.2014 14:04

Ne dajte se Bjelorusi ili Rusi isto je to u centru Zagreba

ODGOVORITE