Добила бесплатан пут око свијета

Младић из Торонта који је прошлог месеца понудио бесплатно путовање светом жени која се зове исто као његова бивша девојка, коначно је пронашао сапутницу.

Путовања 18.12.2014 | 09:27
Добила бесплатан пут око свијета

Џордан Аксани (28) и његова некадашња девојка Елизабет Галагер резервисали су карте за пут око света још у мају, али су у међувремену раскинули.

Пошто није желео да карте пропадну, одлучио је да помоћу друштвене мреже Реддит пронађе особу која се зове исто као његова бивша девојка и понуди јој бесплатно путовање.

На оглас се јавило 18 Канађанки са истим именом, а он је одабрао 23-годишњу студенткињу из Кол Харбура.

“Ово ће бити платонско путовање и мислим да ћемо се одлично провести”, рекао је Аксани.

Елизабет Галагер, која је добила могућност да бесплатно путује светом, каже да је у почетку мислила да је идеја “луда”, али да је успела да нађе заједнички језик са Аксанијем. Међутим, она већ има дечка.

“Ово ће бити пријатељско путовање, јер имам озбиљну везу. Мој дечко разуме да сам одувек желела да идем на такво путовање, али није одушевљен што ћу Божић провести с непознатим мушкарцем”, каже она.

Аксани који ради за међународну компанију која се бави некретнинама и финансијским консултацијама, каже да је карте купио за свега неколико хиљада долара, али да данас вреде између 4.000 и 6.000 долара.

Путовање је заказано за 21. децембар и почиње посетом Њујорку, а следе Милано, Праг, Париз, Бангкок и Њу Делхи. Повратак у Торонто заказан је за 12. јануар.

Пошто је прича о путовању постала јавна, Марриотт Интернатионал хотели у којима ће ови необични сапутници одсести, понудио им је да током боравка буду у одвојеним собама.

Аксани каже да ће пут бити документован и да ће јавност бити упозната са њиховим догодовштинама.

Извор: Б 92

Коментари / 0

Оставите коментар