Карта за Кућу с Марковим ликом!

Карте за затворену утакмицу Црвена звезда - Лаборал биће пуштене у продају у уторак, по цени дуплој нижој од уобичајене - 300 динара.

Кошарка 16.12.2014 | 17:20
Карта за Кућу с Марковим ликом!

Одлука независног дисциплинског судије Патрика Гранжана да казни Звезду "закључавањем" дворане због убиства њеног навијача у Истанбулу покренула је и неуобичајену акцију међу црвено-белима.

Навијачи су прошле недеље захтевали, а клуб одговорио на тај захтев, да присталице купе улазницу за затворену утакмицу Црвена звезда Телеком - Лаборал Кућа (петак, 19.00 часова) и да тако помогну клубу у отплати новчаног дела казне од 50.000 евра.

Карте ће бити пуштене у продају у уторак, по цени од 300 динара (просечна евролигашка карта за Звездине утакмице кошта 600).

Председник клуба Небојша Човић рекао је да ће новац бити усмерен за плаћање казне, а Звезда је предложила да тај фонд буде усмерен за помоћ породици страдалог Марка Ивковића.

"Молим све навијаче да се укључе у акцију и да на тај начин покажу знак подршке екипи", рекао је Човић у понедељак у хали Пионир.

Продаја карата почеће у 10.00 часова, а клуб ће на празне столице излепити слике са ликовима навијача. Мејл на који ће навијачи моћи да пошаљу своје фотографије истакнут је на сајту клуба.

Коментари / 0

Оставите коментар