Karta za Kuću s Markovim likom!

Karte za zatvorenu utakmicu Crvena zvezda - Laboral biće puštene u prodaju u utorak, po ceni duploj nižoj od uobičajene - 300 dinara.

Košarka 16.12.2014 | 17:20
Karta za Kuću s Markovim likom!

Odluka nezavisnog disciplinskog sudije Patrika Granžana da kazni Zvezdu "zaključavanjem" dvorane zbog ubistva njenog navijača u Istanbulu pokrenula je i neuobičajenu akciju među crveno-belima.

Navijači su prošle nedelje zahtevali, a klub odgovorio na taj zahtev, da pristalice kupe ulaznicu za zatvorenu utakmicu Crvena zvezda Telekom - Laboral Kuća (petak, 19.00 časova) i da tako pomognu klubu u otplati novčanog dela kazne od 50.000 evra.

Karte će biti puštene u prodaju u utorak, po ceni od 300 dinara (prosečna evroligaška karta za Zvezdine utakmice košta 600).

Predsednik kluba Nebojša Čović rekao je da će novac biti usmeren za plaćanje kazne, a Zvezda je predložila da taj fond bude usmeren za pomoć porodici stradalog Marka Ivkovića.

"Molim sve navijače da se uključe u akciju i da na taj način pokažu znak podrške ekipi", rekao je Čović u ponedeljak u hali Pionir.

Prodaja karata počeće u 10.00 časova, a klub će na prazne stolice izlepiti slike sa likovima navijača. Mejl na koji će navijači moći da pošalju svoje fotografije istaknut je na sajtu kluba.

Komentari / 0

Ostavite komentar