Дачић пјевао слављенику "Јорговане"!

Министар спољних послова Ивица Дачић присуствовао је прослави пунолетства Вељку Ражнатовићу, а осим што је био један од веселијих гостију, он је у част слављеника и запевао.

Србија 12.12.2014 | 16:14
Дачић пјевао слављенику "Јорговане"!

Како је сам министар рекао, то му није тешко пало јер је са Светланом Ражнатовић дуги низ година пријатељи и да се виђају када год славе нешто важно."Било је супер. Како што сви знају, Цеца и ја смо пријатељи  од малих ногу и били смо једни код других на разним догађајима. Када видим Вељка, онда схватим како време брзо пролази", рекао је Дачић и открио да је певао у дуету са Весном Змијанац.

"Певао сам на наговор Весне Змијанац и нисам могао да је одбијем јер је то била њена песма Јорговани. Наравно, певао сам је у Вељкову част", рекао је министар.

Цеца је на почетку поздравила званице и захвалила им се што су увеличали славље и најавила велико изнанеђење. Наиме, певачица је неколико дана припремала филм који садржи слике и снимке од тренутка када се Вељко родио до данашњих дана. Посебно су дирљиви били моменти у којима се види како покојни жељко држи сина Вељка у наручју док је био беба, прича му и игра се са њм. На пола приказивања пола део званица је већ имао сузе у очима колико је све било дирљиво.

Подсетимо, на прослави пунолетства сина Светлане Цеце Ражнатовић организовано је у Хајату, а журки године присуствовало је више од 350 званица.

Извор: Курир

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

нико_битан

12.12.2014 15:16

Овај поцео као и Баја, гдје год види микрофон и сатор оплети.Боље би било да си отисао у Обреновац и погледао јос колико је људи без крова, јблт Цеца и ње клипан, за њега је лако а стотине хиљада таквих нигдје наде ни будуцности за њих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КЛЕМПО

12.12.2014 16:09

ХИЉАДУ ПУТА САМ РЕКО ОН И БАЈА И ЕКРЕМ ЈЕВРИЦ МОГУ ЗАЈЕДНО.ОНИ КАД ПЈЕВАЈУ НИДЗЕ ВЕЗЕ.МУЗИКА СВИРА СЕБИ ОНИ ПЈЕВАЈУ СЕБИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ко

12.12.2014 20:41

Шта ли су доносили за поклон ?

ОДГОВОРИТЕ