Dačić pjevao slavljeniku "Jorgovane"!

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić prisustvovao je proslavi punoletstva Veljku Ražnatoviću, a osim što je bio jedan od veselijih gostiju, on je u čast slavljenika i zapevao.

Srbija 12.12.2014 | 16:14
Dačić pjevao slavljeniku "Jorgovane"!

Kako je sam ministar rekao, to mu nije teško palo jer je sa Svetlanom Ražnatović dugi niz godina prijatelji i da se viđaju kada god slave nešto važno."Bilo je super. Kako što svi znaju, Ceca i ja smo prijatelji  od malih nogu i bili smo jedni kod drugih na raznim događajima. Kada vidim Veljka, onda shvatim kako vreme brzo prolazi", rekao je Dačić i otkrio da je pevao u duetu sa Vesnom Zmijanac.

"Pevao sam na nagovor Vesne Zmijanac i nisam mogao da je odbijem jer je to bila njena pesma Jorgovani. Naravno, pevao sam je u Veljkovu čast", rekao je ministar.

Ceca je na početku pozdravila zvanice i zahvalila im se što su uveličali slavlje i najavila veliko iznaneđenje. Naime, pevačica je nekoliko dana pripremala film koji sadrži slike i snimke od trenutka kada se Veljko rodio do današnjih dana. Posebno su dirljivi bili momenti u kojima se vidi kako pokojni željko drži sina Veljka u naručju dok je bio beba, priča mu i igra se sa njm. Na pola prikazivanja pola deo zvanica je već imao suze u očima koliko je sve bilo dirljivo.

Podsetimo, na proslavi punoletstva sina Svetlane Cece Ražnatović organizovano je u Hajatu, a žurki godine prisustvovalo je više od 350 zvanica.

Izvor: Kurir

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

niko_bitan

12.12.2014 15:16

Ovaj poceo kao i Baja, gdje god vidi mikrofon i sator opleti.Bolje bi bilo da si otisao u Obrenovac i pogledao jos koliko je ljudi bez krova, jblt Ceca i nje klipan, za njega je lako a stotine hiljada takvih nigdje nade ni buducnosti za njih.

ODGOVORITE
Name

KLEMPO

12.12.2014 16:09

HILJADU PUTA SAM REKO ON I BAJA I EKREM JEVRIC MOGU ZAJEDNO.ONI KAD PJEVAJU NIDZE VEZE.MUZIKA SVIRA SEBI ONI PJEVAJU SEBI.

ODGOVORITE
Name

ko

12.12.2014 20:41

Šta li su donosili za poklon ?

ODGOVORITE