СРБ - ФРА на опроштају Крлета, ''Орлови'' и у Бањалуци!

Потпредседник Кошаркашког савеза Србије задужен за мушку кошарку, Дејан Бодирога, потврдио је да ће "орлови" дочекати Француску у оквиру припрема за Еуробаскет, на ком тим Александра Ђорђевића иде на медаљу.

Кошарка 12.12.2014 | 18:40
СРБ - ФРА на опроштају Крлета, ''Орлови'' и у Бањалуци!

"Сребро са Светског првенства је изузетан резултат, па ће сходно томе амбиције на Еуробаскету бити највеће, желимо пласман на Олимпијске игре, али и медаљу. Очекује нас тешко првенство, свима ће амбиције против Србије бити велике после Мундобаскета, и сви ће желети да нас победе, а зна се да је теже бранити него освајати. Што се тиче припрема, 90 одсто је уговорено, остаје за још две - три утакмице да утаначимо, Француска ће доћи у Србију, то ће бити позивница за навијаче, вицешампион света игра против првака Европе", рекао је Бодирога.

Као што је познато, на Олимпијске игре ће директно ићи финалисти, екипе од 3. до 6. места бориће се за "визу" преко квалификационог турнира. Што се тиче меча са Француском, биће то опроштајни за Ненада Крстића, а Бодирога је открио да ће у бравурама "орлова" уживати и љубитељи кошарке у Републици Српској.

"Једна пријатељска ће се играти у Бањалуци, као захвалност људима из Републике Српске што су били уз нас све ове године. Мислим да нас очекује леп период и блистава будућност репрезентације Србије", закључио је Бодирога.

Коментари / 0

Оставите коментар