SRB - FRA na oproštaju Krleta, ''Orlovi'' i u Banjaluci!

Potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije zadužen za mušku košarku, Dejan Bodiroga, potvrdio je da će "orlovi" dočekati Francusku u okviru priprema za Eurobasket, na kom tim Aleksandra Đorđevića ide na medalju.

Košarka 12.12.2014 | 18:40
SRB - FRA na oproštaju Krleta, ''Orlovi'' i u Banjaluci!

"Srebro sa Svetskog prvenstva je izuzetan rezultat, pa će shodno tome ambicije na Eurobasketu biti najveće, želimo plasman na Olimpijske igre, ali i medalju. Očekuje nas teško prvenstvo, svima će ambicije protiv Srbije biti velike posle Mundobasketa, i svi će želeti da nas pobede, a zna se da je teže braniti nego osvajati. Što se tiče priprema, 90 odsto je ugovoreno, ostaje za još dve - tri utakmice da utanačimo, Francuska će doći u Srbiju, to će biti pozivnica za navijače, vicešampion sveta igra protiv prvaka Evrope", rekao je Bodiroga.

Kao što je poznato, na Olimpijske igre će direktno ići finalisti, ekipe od 3. do 6. mesta boriće se za "vizu" preko kvalifikacionog turnira. Što se tiče meča sa Francuskom, biće to oproštajni za Nenada Krstića, a Bodiroga je otkrio da će u bravurama "orlova" uživati i ljubitelji košarke u Republici Srpskoj.

"Jedna prijateljska će se igrati u Banjaluci, kao zahvalnost ljudima iz Republike Srpske što su bili uz nas sve ove godine. Mislim da nas očekuje lep period i blistava budućnost reprezentacije Srbije", zaključio je Bodiroga.

Komentari / 0

Ostavite komentar