Јадна кћерка са оваквим оцем!

Тата Јоане Андраде Сурдеану завршио је у затвору после насилничког понашања...

Тенис 06.12.2014 | 08:40
Јадна кћерка са оваквим оцем!

Живот је неком мајка, а неком маћеха! Нажалост, за талентовану румунску тенисерку Јоану Андраде Сурдеану живот је ових дана прави пакао. Током турнира младих звезда "белог спорта" играног у Израелу, Сурдеану је доживела терор који ће памтити целог живота! После пораза од Рускиње Дарије Крушчкове (2:6, 6:7), 16-годишњу тенисерку пребио је бесни отац, који није био задовољан игром своје миљенице.

Према писању бројних румунских медија, отац Луцијан хтео је да одузме телефон својој кћерки, што је била уобичајена казна после лоших игара. Јоана је била изузетно бесна, па је мобилни бацила и разбила о зид, а Луцијан је одговорио тако што је брутално ишамарао! Толико да је Румунки ишла крв из носа дуже време.

На сву срећу, неколико људи из организације било је у близини свлачионице, а када се чуо врисак, спречили су тежи инцидент. Отац је врло брзо ухапшен, али је после ноћи проведене у притвору пуштен на слободу. Међутим и после свега Јоана није желела да говори против свог оца, већ је искључиво кривила себе за цео хаос који је настао.
"Мој отац није монструм! Ја сам направила грешку, упрскала сам. Истина је да ме је ударио, али само два шамара. Други ударац ми је раскрварио нос, па сам брзо побегла како бих се заштитила. Није истина да ми је отац поломио нос, захвална сам му за жртву коју је направио због мене, како бих ја постала тенисерка. Али, то вече тресла сам се од страха. Тенис играм већ десет година, али ово је нешто што ће ме сигурно пратити целог живота", рекла је Јоана.

Сурдеану је била на корак од потписивања уговора са једном угледном тениском Академијом, али сада је велико питање да ли ће јој уопште то поћи за руком, због стриктних правила, али и лошег публицитета...

Нажалост, ово је само једна у мору прича о надобудним родитељима који себично желе да од свог детета направе "златну коку". У данашње време све је више таквих, са нереалним очекивањима и жељама...

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Лија

06.12.2014 07:46

Новац,новац много новца.

ОДГОВОРИТЕ