Jadna kćerka sa ovakvim ocem!

Tata Joane Andrade Surdeanu završio je u zatvoru posle nasilničkog ponašanja...

Tenis 06.12.2014 | 08:40
Jadna kćerka sa ovakvim ocem!

Život je nekom majka, a nekom maćeha! Nažalost, za talentovanu rumunsku teniserku Joanu Andrade Surdeanu život je ovih dana pravi pakao. Tokom turnira mladih zvezda "belog sporta" igranog u Izraelu, Surdeanu je doživela teror koji će pamtiti celog života! Posle poraza od Ruskinje Darije Kruščkove (2:6, 6:7), 16-godišnju teniserku prebio je besni otac, koji nije bio zadovoljan igrom svoje miljenice.

Prema pisanju brojnih rumunskih medija, otac Lucijan hteo je da oduzme telefon svojoj kćerki, što je bila uobičajena kazna posle loših igara. Joana je bila izuzetno besna, pa je mobilni bacila i razbila o zid, a Lucijan je odgovorio tako što je brutalno išamarao! Toliko da je Rumunki išla krv iz nosa duže vreme.

Na svu sreću, nekoliko ljudi iz organizacije bilo je u blizini svlačionice, a kada se čuo vrisak, sprečili su teži incident. Otac je vrlo brzo uhapšen, ali je posle noći provedene u pritvoru pušten na slobodu. Međutim i posle svega Joana nije želela da govori protiv svog oca, već je isključivo krivila sebe za ceo haos koji je nastao.
"Moj otac nije monstrum! Ja sam napravila grešku, uprskala sam. Istina je da me je udario, ali samo dva šamara. Drugi udarac mi je raskrvario nos, pa sam brzo pobegla kako bih se zaštitila. Nije istina da mi je otac polomio nos, zahvalna sam mu za žrtvu koju je napravio zbog mene, kako bih ja postala teniserka. Ali, to veče tresla sam se od straha. Tenis igram već deset godina, ali ovo je nešto što će me sigurno pratiti celog života", rekla je Joana.

Surdeanu je bila na korak od potpisivanja ugovora sa jednom uglednom teniskom Akademijom, ali sada je veliko pitanje da li će joj uopšte to poći za rukom, zbog striktnih pravila, ali i lošeg publiciteta...

Nažalost, ovo je samo jedna u moru priča o nadobudnim roditeljima koji sebično žele da od svog deteta naprave "zlatnu koku". U današnje vreme sve je više takvih, sa nerealnim očekivanjima i željama...

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Лија

06.12.2014 07:46

Новац,новац много новца.

ODGOVORITE