Хајде сад реците да су фудбалери глупи!

Максимилијан Бајстер измислио нови такозвани „Снаxцуп“, што би у преводу значило - чашица за грицкалице. Згодна стварчица док гледаш филм.

Фудбал 05.12.2014 | 23:15
Хајде сад реците да су фудбалери глупи!

Највећи број фудбалера дане доколице троши играјући видео игре док им прсти не утрну, смишљају нове тетоваже или размишљају на који начин ће да набуџе своје аутомобиле. Међутим, има међу њима и оних који много корисније проводе своје врло оскудно слободно време, а један од таквих је нападач немачког Хамбургера Максимилијан Макси Бајстер. Он је чак успео да патентира један згодан и практичан нови изум, који ће помоћи многим љубитељима филмова и утакмица.

Назвао га је "чашица за грицкалице". "Снаxцуп" у оргинал.

Све је почело када је Бајстер пре три године желео да уђе у биоскоп, и десило му се то да не може да држи у рукама сву храну и пиће у исто време и уз све то да пронађе карту у џепу, једноставно био је "претрпан". То га је очигледно изиритирало, па је човек одлучио да време у карантину и време одмора после утакмица проведе на креативан начин и са тим је заиста отишао далеко.

Направио је патент уз помоћ кога се може држати и храна и пиће у једној руци, тако да се смањују проблеми на које је он наишао пре три године. Специјална чаша која се прави од пластике је веч произведена у 4.000 примерака и као прототип се већ користила на стадиону Хамбургера. Бајстер је добио добре критике од фудбалских фанова који су конзумирали његов производ, тако да се Немцу смеши још једна каријера поред ове коју има у фудбалу. Ако ништа друго, сад зна чиме ће се бавити када оде у пензију.

Поред овог примера фудбалера-проналазача, сетимо се и бившег играча Ливерпула Крег Џонсона који је изумео прототип нових копачки које су касније постале хит широм света сада познат под именом Адидас Предатор.

Очекује се да се Максијев патент пусти у масовну производњу, тако да постоји реална могућност да један примерак доспе и у ваше руке. Ако некада на утакмици или у биоскопу будете имали већи ужитак и мање проблема уз помоћ ове занимљиве чаше, сетите се Максија Бајстера. Што би рекли тренери - добро одиграно!

Коментари / 0

Оставите коментар