Hajde sad recite da su fudbaleri glupi!

Maksimilijan Bajster izmislio novi takozvani „Snaxcup“, što bi u prevodu značilo - čašica za grickalice. Zgodna stvarčica dok gledaš film.

Fudbal 05.12.2014 | 23:15
Hajde sad recite da su fudbaleri glupi!

Najveći broj fudbalera dane dokolice troši igrajući video igre dok im prsti ne utrnu, smišljaju nove tetovaže ili razmišljaju na koji način će da nabudže svoje automobile. Međutim, ima među njima i onih koji mnogo korisnije provode svoje vrlo oskudno slobodno vreme, a jedan od takvih je napadač nemačkog Hamburgera Maksimilijan Maksi Bajster. On je čak uspeo da patentira jedan zgodan i praktičan novi izum, koji će pomoći mnogim ljubiteljima filmova i utakmica.

Nazvao ga je "čašica za grickalice". "Snaxcup" u orginal.

Sve je počelo kada je Bajster pre tri godine želeo da uđe u bioskop, i desilo mu se to da ne može da drži u rukama svu hranu i piće u isto vreme i uz sve to da pronađe kartu u džepu, jednostavno bio je "pretrpan". To ga je očigledno iziritiralo, pa je čovek odlučio da vreme u karantinu i vreme odmora posle utakmica provede na kreativan način i sa tim je zaista otišao daleko.

Napravio je patent uz pomoć koga se može držati i hrana i piće u jednoj ruci, tako da se smanjuju problemi na koje je on naišao pre tri godine. Specijalna čaša koja se pravi od plastike je več proizvedena u 4.000 primeraka i kao prototip se već koristila na stadionu Hamburgera. Bajster je dobio dobre kritike od fudbalskih fanova koji su konzumirali njegov proizvod, tako da se Nemcu smeši još jedna karijera pored ove koju ima u fudbalu. Ako ništa drugo, sad zna čime će se baviti kada ode u penziju.

Pored ovog primera fudbalera-pronalazača, setimo se i bivšeg igrača Liverpula Kreg Džonsona koji je izumeo prototip novih kopački koje su kasnije postale hit širom sveta sada poznat pod imenom Adidas Predator.

Očekuje se da se Maksijev patent pusti u masovnu proizvodnju, tako da postoji realna mogućnost da jedan primerak dospe i u vaše ruke. Ako nekada na utakmici ili u bioskopu budete imali veći užitak i manje problema uz pomoć ove zanimljive čaše, setite se Maksija Bajstera. Što bi rekli treneri - dobro odigrano!

Komentari / 0

Ostavite komentar