Мијаиловић би да води Звезду као 1991.!

Кандидат за председника Црвене звезде Светозар Мијаиловић рекао је да му је циљ да се руковођење клубом приближи оном из 1991, али у савременим условима.

Фудбал 06.12.2014 | 08:20
Мијаиловић би да води Звезду као 1991.!

"Приближићемо се оном концепту који је Звезда у смислу руковођења имала 1991, али у савременим условима. То нам је основни циљ. Али, у овим отежаним условима пословања, неће моћи да се примењују исте методе. Тај концепт већ постоји, није ништа ново, само се сада разрадјује", рекао је Мијаиловић.

Мијаиловића, који је председник Скупштине, Управни одбор у петак увече предложио је за кандидата за председника клуба.

"Једна велика обавеза, која проистиче из љубави према Црвеној звезди је и родила то опредељење да прихватим понуду да се кандидујем за председника. За сваког правог звездаша је то велика част, а с друге стране и обавеза", казао је Мијаиловић.

Према његовим речима, постоји велика потреба да се направи програм који ће тиму омогућити да постиже добре резултате.

"Велика је потреба да се изгради програм који ће омогућити да се ова питања, која се сад постављају пред Звезду, успешно разреше, да би био постигнут основни циљ да Звезда доле на терену добије услове који ће омогућити да постигне најбољи спортски резултат у домаћем првенству и да са тим тимом постигне резултат и у Европи. То је стратешко опредељење које се не мења", навео је он.

Мијаиловић је додао да је идеја да свако сноси одређену одговорност.

"Идеја је да се главни терет пребаци на људе који професионално обављају свој посао и да у јасној подели тих послова свако сноси одређену одговорност. Тежиште ће бити пребачено на стручност и на људе који покривају те области", рекао је Мијаиловић.

Избори за председника фудбалског клуба Црвена звезда одржаће се 10. и 11. децембра.

Коментари / 0

Оставите коментар