Mijailović bi da vodi Zvezdu kao 1991.!

Kandidat za predsednika Crvene zvezde Svetozar Mijailović rekao je da mu je cilj da se rukovođenje klubom približi onom iz 1991, ali u savremenim uslovima.

Fudbal 06.12.2014 | 08:20
Mijailović bi da vodi Zvezdu kao 1991.!

"Približićemo se onom konceptu koji je Zvezda u smislu rukovođenja imala 1991, ali u savremenim uslovima. To nam je osnovni cilj. Ali, u ovim otežanim uslovima poslovanja, neće moći da se primenjuju iste metode. Taj koncept već postoji, nije ništa novo, samo se sada razradjuje", rekao je Mijailović.

Mijailovića, koji je predsednik Skupštine, Upravni odbor u petak uveče predložio je za kandidata za predsednika kluba.

"Jedna velika obaveza, koja proističe iz ljubavi prema Crvenoj zvezdi je i rodila to opredeljenje da prihvatim ponudu da se kandidujem za predsednika. Za svakog pravog zvezdaša je to velika čast, a s druge strane i obaveza", kazao je Mijailović.

Prema njegovim rečima, postoji velika potreba da se napravi program koji će timu omogućiti da postiže dobre rezultate.

"Velika je potreba da se izgradi program koji će omogućiti da se ova pitanja, koja se sad postavljaju pred Zvezdu, uspešno razreše, da bi bio postignut osnovni cilj da Zvezda dole na terenu dobije uslove koji će omogućiti da postigne najbolji sportski rezultat u domaćem prvenstvu i da sa tim timom postigne rezultat i u Evropi. To je strateško opredeljenje koje se ne menja", naveo je on.

Mijailović je dodao da je ideja da svako snosi određenu odgovornost.

"Ideja je da se glavni teret prebaci na ljude koji profesionalno obavljaju svoj posao i da u jasnoj podeli tih poslova svako snosi određenu odgovornost. Težište će biti prebačeno na stručnost i na ljude koji pokrivaju te oblasti", rekao je Mijailović.

Izbori za predsednika fudbalskog kluba Crvena zvezda održaće se 10. i 11. decembra.

Komentari / 0

Ostavite komentar