Лучић: Побједићемо Звезду!

„Уколико желимо да се пласирамо у ТОП 16 фазу Евролиге морамо да победимо“, каже српски интернационалац.

Кошарка 04.12.2014 | 22:40
Лучић: Побједићемо Звезду!

У осмом колу Групе Д Евролиге Валенсија ће угостити Црвену звезду, а крилни кошаркаш шпанске екипе Валенсије Владимир Лучић истиче да је императив победе на плећима домаћина.

Шпанци су тренутно последњи на табели, имају тек две победе, за разлику од црвено-белих који имају скор 4:3 и победу над наредним ривалом у Арени приде (76:63).
„Уколико желимо да се пласирамо у ТОП 16 фазу Евролиге морамо да победимо. У сваку утакмицу улазимо на исти начин, идемо на тријумф. Наша група је уједначена и до краја такмичења биће још изненађења“, поручује Лучић за МОЗЗАРТ Спорт.

Да ли највећа опасност по ваш тим долази од Звездиног горостаса Бобија Марјановића, најкориснијем центру досадашњег тока Евролиге, али и првом центру АБА лиге за новембар?
„Звезда је добар тим, има хемију и у њему нису опасни само Боби Марјановић и Маркус Вилијамс. Опасност долази од целог састава. Звездина снага је у енергији“.

Вероватно сте очекивали бољи пласман и више од две победе на конту.
„Имали смо тежак распоред, дошао нам је Олимпијакос, па смо ишли Галатасарају и Звезди. Уз то имали смо силне проблеме са повредама, „пола“ екипе је било ван строја и нисмо могли да направимо тимску игру и позитивну енергију“.

До краја групне фазе играте са Звездом, Лаборал Кућом и Нептунасом. Шта очекујете?
„Рано је за калкулације. Очекујем две, а можда и све три победе код куће“, закључио је Лучић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

торпедо

05.12.2014 20:47

Па овдје човјек не зна за кога би навијао у обе екипе играчи са наших простора Звезда скоро прошла у 2 део а Валенцији треба ова побједа. Напред наши....

ОДГОВОРИТЕ