Lučić: Pobjedićemo Zvezdu!

„Ukoliko želimo da se plasiramo u TOP 16 fazu Evrolige moramo da pobedimo“, kaže srpski internacionalac.

Košarka 04.12.2014 | 22:40
Lučić: Pobjedićemo Zvezdu!

U osmom kolu Grupe D Evrolige Valensija će ugostiti Crvenu zvezdu, a krilni košarkaš španske ekipe Valensije Vladimir Lučić ističe da je imperativ pobede na plećima domaćina.

Španci su trenutno poslednji na tabeli, imaju tek dve pobede, za razliku od crveno-belih koji imaju skor 4:3 i pobedu nad narednim rivalom u Areni pride (76:63).
„Ukoliko želimo da se plasiramo u TOP 16 fazu Evrolige moramo da pobedimo. U svaku utakmicu ulazimo na isti način, idemo na trijumf. Naša grupa je ujednačena i do kraja takmičenja biće još iznenađenja“, poručuje Lučić za MOZZART Sport.

Da li najveća opasnost po vaš tim dolazi od Zvezdinog gorostasa Bobija Marjanovića, najkorisnijem centru dosadašnjeg toka Evrolige, ali i prvom centru ABA lige za novembar?
„Zvezda je dobar tim, ima hemiju i u njemu nisu opasni samo Bobi Marjanović i Markus Vilijams. Opasnost dolazi od celog sastava. Zvezdina snaga je u energiji“.

Verovatno ste očekivali bolji plasman i više od dve pobede na kontu.
„Imali smo težak raspored, došao nam je Olimpijakos, pa smo išli Galatasaraju i Zvezdi. Uz to imali smo silne probleme sa povredama, „pola“ ekipe je bilo van stroja i nismo mogli da napravimo timsku igru i pozitivnu energiju“.

Do kraja grupne faze igrate sa Zvezdom, Laboral Kućom i Neptunasom. Šta očekujete?
„Rano je za kalkulacije. Očekujem dve, a možda i sve tri pobede kod kuće“, zaključio je Lučić.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

torpedo

05.12.2014 20:47

Pa ovdje čovjek ne zna za koga bi navijao u obe ekipe igrači sa naših prostora Zvezda skoro prošla u 2 deo a Valenciji treba ova pobjeda. Napred naši....

ODGOVORITE