Печник и Ковачевић иду из Звезде!

Фудбалски клуб Црвена звезда спреман је да се одрекне неколико стандардних играча у циљу евентуалне зараде у зимском прелазном року, преноси „Спорт“.

Фудбал 03.12.2014 | 22:40
Печник и Ковачевић иду из Звезде!

Међу играчима који би први могли да напусте „Маракану“ по завршетку јесењег дела Јелен Суперлиге, налазе се Словенац Нејц Печник и Александар Ковачевић.

Поред њих двојице, у случају задовољавајуће понуде, могао би да уследи и растанак са новим капитеном Дарком Лазовићем.

Печник је протеклог лета остао међу ’црвено-белима’, пошто није нашао други клуб, али је постигао договор да напусти Звезду ове зиме уколико дође добра понуда. За његове услуге и даље је заинтересован Каљари, који би могао да појача и Стефан Бабовић.

За Ковачевића је интересовање показала Стеауа, али и неколико турских и руских клубова. Међутим, званичних понуда још није било, исто као и за Лазовића, којег је недавно посматрао Леванте.

’Црвено-беле’ ће готово извесно напустити Милан Јокић и Никола Караклајић, после захтева за раскид уговора, као и Предраг Ђорђевић. Тренер Звезде Ненад Лалатовић ће свакако следеће недеље објавити списак играча на које не рачуна за други део сезоне.

„Спорт“ такође преноси да би Александар Луковић могао први да појача Звезду у зимском прелазном року, али да он чека да види да ли ће му стићи нека инострана понуда. Луковић је повезиван са повратком у ’црвено-беле’ и у претходна два прелазна рока, али до договора није дошло.

Коментари / 0

Оставите коментар