Pečnik i Kovačević idu iz Zvezde!

Fudbalski klub Crvena zvezda spreman je da se odrekne nekoliko standardnih igrača u cilju eventualne zarade u zimskom prelaznom roku, prenosi „Sport“.

Fudbal 03.12.2014 | 22:40
Pečnik i Kovačević idu iz Zvezde!

Među igračima koji bi prvi mogli da napuste „Marakanu“ po završetku jesenjeg dela Jelen Superlige, nalaze se Slovenac Nejc Pečnik i Aleksandar Kovačević.

Pored njih dvojice, u slučaju zadovoljavajuće ponude, mogao bi da usledi i rastanak sa novim kapitenom Darkom Lazovićem.

Pečnik je proteklog leta ostao među ’crveno-belima’, pošto nije našao drugi klub, ali je postigao dogovor da napusti Zvezdu ove zime ukoliko dođe dobra ponuda. Za njegove usluge i dalje je zainteresovan Kaljari, koji bi mogao da pojača i Stefan Babović.

Za Kovačevića je interesovanje pokazala Steaua, ali i nekoliko turskih i ruskih klubova. Međutim, zvaničnih ponuda još nije bilo, isto kao i za Lazovića, kojeg je nedavno posmatrao Levante.

’Crveno-bele’ će gotovo izvesno napustiti Milan Jokić i Nikola Karaklajić, posle zahteva za raskid ugovora, kao i Predrag Đorđević. Trener Zvezde Nenad Lalatović će svakako sledeće nedelje objaviti spisak igrača na koje ne računa za drugi deo sezone.

„Sport“ takođe prenosi da bi Aleksandar Luković mogao prvi da pojača Zvezdu u zimskom prelaznom roku, ali da on čeka da vidi da li će mu stići neka inostrana ponuda. Luković je povezivan sa povratkom u ’crveno-bele’ i u prethodna dva prelazna roka, ali do dogovora nije došlo.

Komentari / 0

Ostavite komentar