Може ли Тотенхем зауставити Челси?

У дербију четрнаестог, ванредног кола Премијер лиге, у среду од 20.45, снаге ће одмерити стари градски ривали, Челси и Тотенхем.

Фудбал 02.12.2014 | 15:20
Може ли Тотенхем зауставити Челси?

Готово да више нико не сумња у то да ће Челси освојити титулу, али питање је само да ли могу да заврше сезону без пораза. Претходни тим коме је то пошло за руком је Арсенал из сезоне 2003/2004. Оно што иде Челсију у прилог је да их заобилазе повреде, само Нејтан Аке се мало мучи, а сви остали су спремни за највеће напоре.

Код Тотенхема, на располагању нису Андрос Таунзенд и Кајл Вокер, али и без тога, Маурисио Покетино је коначно успео да пронађе добитну комбинацију.

Изгледа да је она прва, озбиљна криза превазиђена и "певци" су наређали три победе, пали су редом Хал Сити, Партизан и Евертон, те не чуди што се одмах осећа огромно олакшање на Вајт харт лејну. Али, не игра се на Вајт харт лејну овога пута...

Тотенхем је тренутно седми, са 13 бодова иза Челсија, а интересантан податак је да имају гол разлику "нула," односно, дали су дали и примили исти број голова. Ипак, оно што много више занима навијаче Тотенхема је заостатак за четвртим местом које води у Лигу шампиона, а он је тренутно два бода. У мечу после овог, Спарси дочекују још једног градског ривала, Кристал Палас, док Челси иде на сам север у Њукасл.

Коментари / 0

Оставите коментар