Može li Totenhem zaustaviti Čelsi?

U derbiju četrnaestog, vanrednog kola Premijer lige, u sredu od 20.45, snage će odmeriti stari gradski rivali, Čelsi i Totenhem.

Fudbal 02.12.2014 | 15:20
Može li Totenhem zaustaviti Čelsi?

Gotovo da više niko ne sumnja u to da će Čelsi osvojiti titulu, ali pitanje je samo da li mogu da završe sezonu bez poraza. Prethodni tim kome je to pošlo za rukom je Arsenal iz sezone 2003/2004. Ono što ide Čelsiju u prilog je da ih zaobilaze povrede, samo Nejtan Ake se malo muči, a svi ostali su spremni za najveće napore.

Kod Totenhema, na raspolaganju nisu Andros Taunzend i Kajl Voker, ali i bez toga, Maurisio Poketino je konačno uspeo da pronađe dobitnu kombinaciju.

Izgleda da je ona prva, ozbiljna kriza prevaziđena i "pevci" su naređali tri pobede, pali su redom Hal Siti, Partizan i Everton, te ne čudi što se odmah oseća ogromno olakšanje na Vajt hart lejnu. Ali, ne igra se na Vajt hart lejnu ovoga puta...

Totenhem je trenutno sedmi, sa 13 bodova iza Čelsija, a interesantan podatak je da imaju gol razliku "nula," odnosno, dali su dali i primili isti broj golova. Ipak, ono što mnogo više zanima navijače Totenhema je zaostatak za četvrtim mestom koje vodi u Ligu šampiona, a on je trenutno dva boda. U meču posle ovog, Sparsi dočekuju još jednog gradskog rivala, Kristal Palas, dok Čelsi ide na sam sever u Njukasl.

Komentari / 0

Ostavite komentar