Павловић се вратио због Гробара!

Сјајно крило каже за "Новости" да је одлуку о повратку у Партизан донео срцем и да екипа може да оствари циљеве.

Кошарка 02.12.2014 | 13:03
Павловић се вратио због Гробара!

Александар Павловић стигао је у Београд и у среду би, са само једним заједничким тренингом, могао да помогне новим-старим саиграчима у преломном дуелу Еврокупа са Хапоелом из Јерусалима.

Дугогодишњи НБА кошаркаш претходних дана и недеља је имао понуде са различитих крајева света, међутим, све их је одбио и одговорио зову навијача Партизана, који су му недавно у Пиониру приредили специјални "перформанс".

"Враћам се због навијача, они су ме натерали на овај корак. Нисам могао да верујем да постоји толика жеља. Одлучио сам срцем и узбуђен сам исто као прошле сезоне", рекао је Павловић за "Вечерње новости".

Он је са црно-белима летос освојио титулу првака Србије, али упркос његовој сјајној партији у полуфиналу против Цедевите, није изборен пласман у Евролигу.

"Дошао сам да помогнем да остваримо оба циља. Биће тешко, али уверен сам да то можемо. Познајем момке у тиму, одлични су. Видећемо да ли ће доћи још неко појачање..."

Среда, 18.00. Хала Пионир ће "горети", посебно што је најављен и први наступ капитена Драгана Милосављевића после тешке повреде колена...

Коментари / 0

Оставите коментар