Pavlović se vratio zbog Grobara!

Sjajno krilo kaže za "Novosti" da je odluku o povratku u Partizan doneo srcem i da ekipa može da ostvari ciljeve.

Košarka 02.12.2014 | 13:03
Pavlović se vratio zbog Grobara!

Aleksandar Pavlović stigao je u Beograd i u sredu bi, sa samo jednim zajedničkim treningom, mogao da pomogne novim-starim saigračima u prelomnom duelu Evrokupa sa Hapoelom iz Jerusalima.

Dugogodišnji NBA košarkaš prethodnih dana i nedelja je imao ponude sa različitih krajeva sveta, međutim, sve ih je odbio i odgovorio zovu navijača Partizana, koji su mu nedavno u Pioniru priredili specijalni "performans".

"Vraćam se zbog navijača, oni su me naterali na ovaj korak. Nisam mogao da verujem da postoji tolika želja. Odlučio sam srcem i uzbuđen sam isto kao prošle sezone", rekao je Pavlović za "Večernje novosti".

On je sa crno-belima letos osvojio titulu prvaka Srbije, ali uprkos njegovoj sjajnoj partiji u polufinalu protiv Cedevite, nije izboren plasman u Evroligu.

"Došao sam da pomognem da ostvarimo oba cilja. Biće teško, ali uveren sam da to možemo. Poznajem momke u timu, odlični su. Videćemo da li će doći još neko pojačanje..."

Sreda, 18.00. Hala Pionir će "goreti", posebno što je najavljen i prvi nastup kapitena Dragana Milosavljevića posle teške povrede kolena...

Komentari / 0

Ostavite komentar