Светлана Китић оставила и четвртог мужа

Сувише смо били различити. Следећи који се буде појавио мора да буде принц који ће ме држати као мало воде на длану.

Забава 02.12.2014 | 09:49
Светлана Китић оставила и четвртог мужа

Овако за „Блиц“ започиње разговор Светлана - Цеца Китић (54) након што се развела и од четвртог супруга Милана Магића, с којим је учествовала у ријалитију „Парови“. Најбоља рукометашица света свих времена тврди да је велика разлика у карактерима била пресудна за растанак.

- Тешко ме је пратити као жену-змаја. Али да не верујем у брак, не бих покушавала толико пута. Са сваким супругом сам се растала без тешких речи - каже Цеца и додаје да јој је тешко да нађе идеалног.

- Никако не могу да нађем некога ко ће ми у свему одговарати. У овим годинама то ће бити још теже. Од бивших мужева ништа нисам узела. Деца су ми највеће богатство!

Цеца се удавала четири пута. У први брак је ушла с фудбалером Блажом Слишковишћем. Други муж јој је био колега, рукометаш Драган Дашић, с којим има сина Николу. После њега удала се за менаџера Горана Богуновића и добила ћерку Мару. Била је и у ванбрачној заједници с бизнисменом Зораном Ковачевићем Кочом, кога су убили. С њим има ћерку Александру. С последњим мужем Миланом Магићем нема децу.

Извор: Блиц

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Пд

02.12.2014 10:15

Пошто је схватила да нема идеаног најбоље јој је да се више не удаје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градјанин

02.12.2014 17:22

Све неки тренери, бизнисмени, лопови. Како није нафатала неког сиротана који би јој могао бити то сто она зели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нико_битан

02.12.2014 20:03

Немој и ти сада да направис кардиналну греску, да приведес несто младје и тврдје, то бива данас у моди, окани се ти удаја , свему додје крај и то је од Бога Светлана

ОДГОВОРИТЕ
Name

ниндза 6

02.12.2014 21:54

Ја ипак мислим да су били брзи од ниндзе јебес брзог гонзалеса

ОДГОВОРИТЕ
Name

дон

03.12.2014 08:47

њој трба један домацин сељак који је пун снаге да је расресе то њој треба а ово менађер бизмисмен то је талашика то су пудлице бре сељак треба цеци

ОДГОВОРИТЕ