Друловић: Адем не игра због Банета!

„Мислим да Адем није хтео да нарушава атмосферу у екипи после меча са Француском. Суботић ми је рекао како се не осећа пријатно у табору Орлова“, поручио Друловић.

Фудбал 28.11.2014 | 12:40
Друловић: Адем не игра због Банета!

Бивши селектор Србије Љубинко Друловић открио је у разговору за Информер да је Адем Љајић напустио табор Орлова због сукоба са капитном Браниславом Ивановићем. О клинчу између аса Челсија и Адема Љајића причало се одмах после септембарског окршаја са Француском, али Ивановић је то жустро демантовао.

Такође,Друловић се осврнуо на одлуку Невена Суботића да више не игра за наш национални тим. Према Друловићевим речима штопер Борусије му је једном приликом рекао како се не осећа пријатно у националном тиму. Све наведно указује да ће нови селекотр Радован Ћурчић имати јако тежак задатак да поправи нарушене односе у националном тиму.
„Мислим да је Љајић напустио репрезентацију због сукоба са Банетом Ивановићем после меча са Француском како се не би нарушавала атмосфера у екипи. Док сам био селектор никаквих проблема са Адемом није било. Дошао је повређен на турнеју у Америци. Играо је само у Ирској, и то веома мало, али се са тим носио врло професионално“, рекао је Друловић за Информер.

Селектор Радован Ћурчић најавио је да ће обавити разговоре са Љајићем и Суботићем како би покушао да их врати у јато Орлова. Друловић каже да је својевремено нешто слично покушао.
„Имао сам прилику да разговарам телефоном са Суботићем. Он ми је тада рекао да се не осећа пријатно када дође да на окупљање репрезентације. Не знам који су или његови разлози. Он је одрастао на Западу, у Америци и Немачкој, и по менталитету је можда другачији од осталих“, поручио је Друловић

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Симке

01.12.2014 16:31

Свака ти цаст, Друловицу. Био си и остао велики цовек.

ОДГОВОРИТЕ