Drulović: Adem ne igra zbog Baneta!

„Mislim da Adem nije hteo da narušava atmosferu u ekipi posle meča sa Francuskom. Subotić mi je rekao kako se ne oseća prijatno u taboru Orlova“, poručio Drulović.

Fudbal 28.11.2014 | 12:40
Drulović: Adem ne igra zbog Baneta!

Bivši selektor Srbije Ljubinko Drulović otkrio je u razgovoru za Informer da je Adem Ljajić napustio tabor Orlova zbog sukoba sa kapitnom Branislavom Ivanovićem. O klinču između asa Čelsija i Adema Ljajića pričalo se odmah posle septembarskog okršaja sa Francuskom, ali Ivanović je to žustro demantovao.

Takođe,Drulović se osvrnuo na odluku Nevena Subotića da više ne igra za naš nacionalni tim. Prema Drulovićevim rečima štoper Borusije mu je jednom prilikom rekao kako se ne oseća prijatno u nacionalnom timu. Sve navedno ukazuje da će novi selekotr Radovan Ćurčić imati jako težak zadatak da popravi narušene odnose u nacionalnom timu.
„Mislim da je Ljajić napustio reprezentaciju zbog sukoba sa Banetom Ivanovićem posle meča sa Francuskom kako se ne bi narušavala atmosfera u ekipi. Dok sam bio selektor nikakvih problema sa Ademom nije bilo. Došao je povređen na turneju u Americi. Igrao je samo u Irskoj, i to veoma malo, ali se sa tim nosio vrlo profesionalno“, rekao je Drulović za Informer.

Selektor Radovan Ćurčić najavio je da će obaviti razgovore sa Ljajićem i Subotićem kako bi pokušao da ih vrati u jato Orlova. Drulović kaže da je svojevremeno nešto slično pokušao.
„Imao sam priliku da razgovaram telefonom sa Subotićem. On mi je tada rekao da se ne oseća prijatno kada dođe da na okupljanje reprezentacije. Ne znam koji su ili njegovi razlozi. On je odrastao na Zapadu, u Americi i Nemačkoj, i po mentalitetu je možda drugačiji od ostalih“, poručio je Drulović

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Simke

01.12.2014 16:31

Svaka ti cast, Drulovicu. Bio si i ostao veliki covek.

ODGOVORITE