Туча у кући Ралфа Шумахера!

Келнска полиција морала је да интервенише у кући Шумахерових, јер су се бивши супружници физички сукобили, па оптужили једно друго за напад.

Остали спортови 25.11.2014 | 14:30
Туча у кући Ралфа Шумахера!

Док се Михаел Шумахер (45) у инвалидским колицима опоравља од тешке несреће у којој је претрпео оштећење мозга, његов млађи брат Ралф (39) има велике породичне проблеме.

Са бившом супругом Кором био је у браку 13 година, пре него што су се растали пре два месеца. Кора и Ралф су се протеклог викенда сукобили у кући у којој су некада живели. Сукоб је био толико жесток да су узбудили цео комшилук. Према сведочењима, обоје су вриштали и одали утисак праве туче.

У међувремену је, на позив комшија, пред кућу стигла и полиција, чији званичници су изјавлили локалним медијима да су се бивши супружници међусобно оптуживали за напад. У току је истрага због насиља у породици.

Кора Шумахер недавно је изјављивала да није задовољна исходом бракоразводне парнице и одлуком суда да јој припадне само кућа у којој су се посвађали. Ралфово богатство незванично се процењује на 150 милиона евра.

Млађи Шумахер непрестано је протеклих месеци био уз брата и највећа му је помоћ у опоравку, који се полако одвија у жељеном правцу, упркос тешким повредама.

Коментари / 0

Оставите коментар