Tuča u kući Ralfa Šumahera!

Kelnska policija morala je da interveniše u kući Šumaherovih, jer su se bivši supružnici fizički sukobili, pa optužili jedno drugo za napad.

Ostali sportovi 25.11.2014 | 14:30
Tuča u kući Ralfa Šumahera!

Dok se Mihael Šumaher (45) u invalidskim kolicima oporavlja od teške nesreće u kojoj je pretrpeo oštećenje mozga, njegov mlađi brat Ralf (39) ima velike porodične probleme.

Sa bivšom suprugom Korom bio je u braku 13 godina, pre nego što su se rastali pre dva meseca. Kora i Ralf su se proteklog vikenda sukobili u kući u kojoj su nekada živeli. Sukob je bio toliko žestok da su uzbudili ceo komšiluk. Prema svedočenjima, oboje su vrištali i odali utisak prave tuče.

U međuvremenu je, na poziv komšija, pred kuću stigla i policija, čiji zvaničnici su izjavlili lokalnim medijima da su se bivši supružnici međusobno optuživali za napad. U toku je istraga zbog nasilja u porodici.

Kora Šumaher nedavno je izjavljivala da nije zadovoljna ishodom brakorazvodne parnice i odlukom suda da joj pripadne samo kuća u kojoj su se posvađali. Ralfovo bogatstvo nezvanično se procenjuje na 150 miliona evra.

Mlađi Šumaher neprestano je proteklih meseci bio uz brata i najveća mu je pomoć u oporavku, koji se polako odvija u željenom pravcu, uprkos teškim povredama.

Komentari / 0

Ostavite komentar