Нови скандал Галатасараја

Утакмица турског кошаркашког првенства између Галатасараја и Бешикташа почела је минутом ћутања због убиства навијача Црвене звезде Марка Николића пред евролигашки меч одигран у петак.Међутим, један дио
навијача Галатасараја звиждао је током минута ћутања у част убијеног навијача црвено - бијелих.

Србија 24.11.2014 | 08:31
Нови скандал Галатасараја

Тренер Галатасараја Ергин Атаман узалуд је покушавао да обузда навијаче свог тима који су синоћњим поступком направили још један скандал, јавио је Б92.

Навијачи Партизана су на утакмици Јелен Суперлиге Србије са крушевачким Напретком одали пошту убијеном навијачу Црвене звезде Марку Ивковићу.На почетку другог полувремена сусрета у Хумској, у којем су ‘црно-бели’ славили са 3:1, навијачи ‘црно-белих’ су истакли транспарент са натписом “Јагода”, што је био надимак страдалог младића из Земуна.

Присталице водећег тима Јелен Суперлиге су такође запалили заставицу Галатасараја, чије су присталице убили Ивковића у петак, уочи утакмице Евролиге између турског клуба и Црвене звезде.

Раније током дана пошту су Ивковићу одали и навијачи тузланске Слободе, који су на утакмици 15. кола Премијер лиге БиХ са Сарајевом истакли транспарент с натписом “Р.И.П. Марко Ивковић”.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Едо , Слатина - Тузла

24.11.2014 07:41

У Тузли јуцер на утакмици навијаци " Слободе " су показали да су људи , а бити цовјек на овим просторима је јако теско бити ! Слицно је било на Тусњу када је гостовала и млада репрензетација Србије ! Мука ми је од примитиваца и националиста , али ово у Турској је дно дна ! Боду они нозевима многе у задњих пар година , а нико не реагује ! Не разумију ови " навијаци " колико це само туриста изгубити из Србије ! И јос једна ствар , молим ове " насе из дијаспоре " да се не " кољу национализмом " на порталима јер назалост све се то " пребија " преко насих ледја , мислим на све три народа , овдје у БиХ ( РС , Ф.БиХ и БД ), а " дијаспора " се склонила на сигурно ! И да , кихну у Васингтону , Москви , Анкари , Бриселу , Берлину , Истанбулу , Београду и Загребу , а ми у БиХ добијемо " упалу плућа " !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко-Бања лука

24.11.2014 07:53

Поздрав за пријатеље из Тузле одушевљен сам њиховим поступком,браво момци, а ови из галатасараy ма штета ријечи за дивљаке из 14. вјека

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стари мој

24.11.2014 21:26

Свака Вам час Тузлаци...Свако добро и да Вам се никада ништа слично не деси. Ипак смо ми више слични - него различити.Знамо ми разлику између добра и зла !Свака част Вама свима.

ОДГОВОРИТЕ