Тренер Галате: Звездаши су терористи!

Ергин Атаман љуто је после утакмице говорио о инцидентима испред хале Абди Ипекчи, где су "Делије" задржане пре утакмице Галатасарај - Звезда.

Кошарка 22.11.2014 | 11:20
Тренер Галате: Звездаши су терористи!

Група од неколико стотина навијача Црвене звезде допутовала је у петак у Истанбул, са намером да гледа утакмицу свог тима и Галатасараја, што није успела.

Полиција их је задржала испред дворане, спречивши улазак свима, без обзира на то ко има карту, а ко нема. На Yоутубе је освануо и снимак кортеа "Делија" ка хали.

Незванично, испред дворане "Адби Ипекчи" избио је и сукоб навијача и полиције, што такође потврђује једна од фотографија. Према извештајима турских медија, у сукобу је полиција користила и сузавац.

После утакмице, завршене после два продужетка, тренер Галатасараја Ергин Атаман говорио је о присталицама Звезде.

"Око 300 терориста (навијача Црвене звезде) дошло је овде без икаквих карата и напали су наш народ. Евролига мора да суспендује те људе", поручио је Атаман.

За разлику од терена, на коме је све протекло у спортском тону, на трибинама су неретко истицане албанске заставе, а кошаркаши Звезде провоцирани су и повицима "Косово, Косово".

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

прдо

22.11.2014 10:35

Што ће тамо кад немају карте. Тражили чепа гузици па добили. Они мисле да је то нека кукурз лига у Србији па могу они проћ (нико не сме да их бије). Жао ми је момка и његове породице. Исто би се десило да су дошли било гдје у Европу без карата.Хулигана не све стране!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

истоцно сарајево

22.11.2014 11:20

Иди на Аваз па тако комемтариши. Постојао је договор да момци купе карте тамо али су Турци слагали. Није се 1000 људи запутило из Београда у Инстанбул онако на срећу. Како је 3 пута више навијача Галате прошло у Београду прије 15 дана??? Није их нико ни погледао.

ОДГОВОРИТЕ