Trener Galate: Zvezdaši su teroristi!

Ergin Ataman ljuto je posle utakmice govorio o incidentima ispred hale Abdi Ipekči, gde su "Delije" zadržane pre utakmice Galatasaraj - Zvezda.

Košarka 22.11.2014 | 11:20
Trener Galate: Zvezdaši su teroristi!

Grupa od nekoliko stotina navijača Crvene zvezde doputovala je u petak u Istanbul, sa namerom da gleda utakmicu svog tima i Galatasaraja, što nije uspela.

Policija ih je zadržala ispred dvorane, sprečivši ulazak svima, bez obzira na to ko ima kartu, a ko nema. Na Youtube je osvanuo i snimak kortea "Delija" ka hali.

Nezvanično, ispred dvorane "Adbi Ipekči" izbio je i sukob navijača i policije, što takođe potvrđuje jedna od fotografija. Prema izveštajima turskih medija, u sukobu je policija koristila i suzavac.

Posle utakmice, završene posle dva produžetka, trener Galatasaraja Ergin Ataman govorio je o pristalicama Zvezde.

"Oko 300 terorista (navijača Crvene zvezde) došlo je ovde bez ikakvih karata i napali su naš narod. Evroliga mora da suspenduje te ljude", poručio je Ataman.

Za razliku od terena, na kome je sve proteklo u sportskom tonu, na tribinama su neretko isticane albanske zastave, a košarkaši Zvezde provocirani su i povicima "Kosovo, Kosovo".

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

prdo

22.11.2014 10:35

Što će tamo kad nemaju karte. Tražili čepa guzici pa dobili. Oni misle da je to neka kukurz liga u Srbiji pa mogu oni proć (niko ne sme da ih bije). Žao mi je momka i njegove porodice. Isto bi se desilo da su došli bilo gdje u Evropu bez karata.Huligana ne sve strane!!!

ODGOVORITE
Name

istocno sarajevo

22.11.2014 11:20

Idi na Avaz pa tako komemtariši. Postojao je dogovor da momci kupe karte tamo ali su Turci slagali. Nije se 1000 ljudi zaputilo iz Beograda u Instanbul onako na sreću. Kako je 3 puta više navijača Galate prošlo u Beogradu prije 15 dana??? Nije ih niko ni pogledao.

ODGOVORITE