Малољетници претукли Рашу Попова

 Два малолетна дечака претукла су српског књижевника и дугогодишњег телевизијског новинара Рашу Попова (81).

Србија 18.11.2014 | 14:04
Малољетници претукли Рашу Попова

Браћа И. Н. (10) и Ј. Н. (11), имају више од 300 пријава због разбојништва и крађа, а један старац је умро раније ове године након што су га претукли.

Попову су деца пришла да му траже новац, и након што нису били задовољни парама које им је дао, они су га напали.О ова два детета води рачуна Центар за социјални рад у Раковици.

Два дечака су од раније позната полицији, пошто су једног старца у Делиградској улици претукли и опљачкали, после чега је несрећни човек преминуо.

Раша Попов је српски књижевник, дугогодишњи телевизијски новинар, новинар-сарадник "Мокринских новина", звезда дечије телевизијске емисија "Форе и фазони".

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

пд

18.11.2014 13:21

Не могу да вјерујем да су то дјеца урадила па шта је ово са нашим друштвом Раша Попов је дио мог дјетињства добар и драг човјек страшно ми је жао што му се то догодило.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А што...

18.11.2014 13:55

...центар за социјални рад води рачуна о њима...треба их наградити! Ма, за такве треба направити посебан затвор...нека су деца, неко треба да их преваспита. Зар треба допустити да убијају до пунољетства? Смијешно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

18.11.2014 15:34

Треба их продати сиптарима они би вец знали ста бих урадили са њих,јер ако ово раде са десет година ста це да раде са двадесет,јест да су дјеца али их треба или васпитавати или склонити

ОДГОВОРИТЕ