Maloljetnici pretukli Rašu Popova

 Dva maloletna dečaka pretukla su srpskog književnika i dugogodišnjeg televizijskog novinara Rašu Popova (81).

Srbija 18.11.2014 | 14:04
Maloljetnici pretukli Rašu Popova

Braća I. N. (10) i J. N. (11), imaju više od 300 prijava zbog razbojništva i krađa, a jedan starac je umro ranije ove godine nakon što su ga pretukli.

Popovu su deca prišla da mu traže novac, i nakon što nisu bili zadovoljni parama koje im je dao, oni su ga napali.O ova dva deteta vodi računa Centar za socijalni rad u Rakovici.

Dva dečaka su od ranije poznata policiji, pošto su jednog starca u Deligradskoj ulici pretukli i opljačkali, posle čega je nesrećni čovek preminuo.

Raša Popov je srpski književnik, dugogodišnji televizijski novinar, novinar-saradnik "Mokrinskih novina", zvezda dečije televizijske emisija "Fore i fazoni".

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

pd

18.11.2014 13:21

Ne mogu da vjerujem da su to djeca uradila pa šta je ovo sa našim društvom Raša Popov je dio mog djetinjstva dobar i drag čovjek strašno mi je žao što mu se to dogodilo.

ODGOVORITE
Name

A što...

18.11.2014 13:55

...centar za socijalni rad vodi računa o njima...treba ih nagraditi! Ma, za takve treba napraviti poseban zatvor...neka su deca, neko treba da ih prevaspita. Zar treba dopustiti da ubijaju do punoljetstva? Smiješno...

ODGOVORITE
Name

Md

18.11.2014 15:34

Treba ih prodati siptarima oni bi vec znali sta bih uradili sa njih,jer ako ovo rade sa deset godina sta ce da rade sa dvadeset,jest da su djeca ali ih treba ili vaspitavati ili skloniti

ODGOVORITE