Саво потпредседник ФСС-а!

Досадашњи директор млађих репрезентативних селекција Саво Милошевић изабран је за потпредседника Фудбалског савеза Србије, док ће државни тим на пријатељском мечу против Грчке водити селектор младе репрезентације Радован Ћурчић. Потврђено да ће Србију на пријатељском мечу у Грчкој водити Радован Ћурчић, функцију добио и Драгиша Бинић. 

Фудбал 15.11.2014 | 23:00
Саво потпредседник ФСС-а!

На седница Одбора за хитна питања у Спортском центру ФСС у Старој Пазови усвојена је оставка селектора Дика Адвоката и разматрана кадровска питања поводом новонастале ситуације.

Милошевић ће имати задужење да води бригу о репрезентативним селекцијама, са акцентом на рад А репрезентације. Митар Мркела именован је за директора млађих селекција ФСС, а за његовог помоћника изабран је Драгиша Бинић.

Одбор за хитна питања ФСС донео је одлуку да сениорски тим на предстојећој пријатељској утакмици против Грчке, у уторак, 18. новембра, на Криту, води Радован Ћурчић са својим стручним штабом.

Следећа седнице Извршног одбора ФСС заказана је за уторак, 25. новембра, а до тада ће Милошевић, са својим сарадницима, дати предлоге кадровских решења за именовање новог селектора и сарадника.

Током суботе холандски стручњак Дик Адвокат поднео је оставку на место селектора репрезентације након лоших резултата у квалификацијама за Европско првенство 2016. године.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ПАТРИОТА

15.11.2014 22:31

Права одлука чковјек који никад није фолиро ни у животу ни на терену сретно САВО

ОДГОВОРИТЕ