Savo potpredsednik FSS-a!

Dosadašnji direktor mlađih reprezentativnih selekcija Savo Milošević izabran je za potpredsednika Fudbalskog saveza Srbije, dok će državni tim na prijateljskom meču protiv Grčke voditi selektor mlade reprezentacije Radovan Ćurčić. Potvrđeno da će Srbiju na prijateljskom meču u Grčkoj voditi Radovan Ćurčić, funkciju dobio i Dragiša Binić. 

Fudbal 15.11.2014 | 23:00
Savo potpredsednik FSS-a!

Na sednica Odbora za hitna pitanja u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi usvojena je ostavka selektora Dika Advokata i razmatrana kadrovska pitanja povodom novonastale situacije.

Milošević će imati zaduženje da vodi brigu o reprezentativnim selekcijama, sa akcentom na rad A reprezentacije. Mitar Mrkela imenovan je za direktora mlađih selekcija FSS, a za njegovog pomoćnika izabran je Dragiša Binić.

Odbor za hitna pitanja FSS doneo je odluku da seniorski tim na predstojećoj prijateljskoj utakmici protiv Grčke, u utorak, 18. novembra, na Kritu, vodi Radovan Ćurčić sa svojim stručnim štabom.

Sledeća sednice Izvršnog odbora FSS zakazana je za utorak, 25. novembra, a do tada će Milošević, sa svojim saradnicima, dati predloge kadrovskih rešenja za imenovanje novog selektora i saradnika.

Tokom subote holandski stručnjak Dik Advokat podneo je ostavku na mesto selektora reprezentacije nakon loših rezultata u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

PATRIOTA

15.11.2014 22:31

Prava odluka čkovjek koji nikad nije foliro ni u životu ni na terenu sretno SAVO

ODGOVORITE