Вучић: Мијењам се и не стидим се тога

Живим за успјех Србије, никог се не бојим и сваког дана учим и напредујем, поручује премијер Александар Вучић.

Србија 15.11.2014 | 18:10
Вучић: Мијењам се и не стидим се тога

"Не стидим се што себе мијењам и то радим сваког дана. И сваког дана учим и напредујем и желим да знам више", навео је Вучић за Блиц.

Он је поновио да живи за успјех Србије а не за то да буде на власти.

"Нисам узео ништа и у земљи сам увек и у сваком тренутку. Сваког смијем у очи да погледам и никог се не бојим", рекао је Вучић.

Такође је рекао да мисли да га се нико не плаши, већ да је постао "предмет неких добрих, а неких несланих шала у јавности", примјетивши: "Сад је фора - кажи нешто против Вучића и одмах си важан."

На питање да ли "троши узалуд" своју популарност премијер је навео да своју популарност троши на најтеже мјере, суштинске реформе и промјене у цијелом друштву.

"Мислим да је то најбољи начин да трошим популарност и губим своје поене. А ти поени које ја губим вратиће се Србији у будућности", увјерен је Вучић.

Поводом доласка лидера радикала Војислава Шешеља из Хага рекао је да му жели добро здравље, али да има много важнијих ствари од тога као што су договор око Жељезаре, ФАП, преговори са ММФ...

Говорећи о штрајку адвоката, Вучић је истакао да је рјешење проблема препустио ресорном министарству, додавши да је увјерен да су коректне понуђене измене закона у Скупштини, односно враћање адвокатима могућности да раде уговоре о некретнинама и пореска решења која им је понудио министар финансија, а "ко хоће политичку борбу, мора на изборе".

Он је истовремено одбацио наводе неких медија да му је Владимир Беба Поповић савјетник, додавши да не жели да учествује у кампањи која се води против Поповића.

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

ГоКа

15.11.2014 08:08

Свака част, озбиљно размисљање. Нама иначе не ваља нико, али и јако смо нестрпљиви. Жељели би смо да зажмуримо пред проблемима и да нам их неко са неба ријеши преко ноћи, а Вучић нам отвара очи и прича реално у којој стварности живимо, а то што се та стварност нама не свиђа то је наш проблем. Само напријед Вучићу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

палета боја

15.11.2014 08:10

Пресвлачиш кариране кошуље. Као и сваки политичар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

15.11.2014 10:41

Наравно браво Вучићу . Вучић се од младог националисте профилирао у европског политићара кави су потребни Србији .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рс

15.11.2014 11:00

Палета боја де ми објасни засто мислис да је Вучић исти као сви? 1.Вучић није лопов и ниста није украо сто би ми сви требали да постујемо. 2.Често се чује да он о свему одлуцује па код нас не мозе другацинмје мора једна чврста рука бити јер и двије су пуно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

15.11.2014 11:15

Вук длаку мијења ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Али Фарук

15.11.2014 17:09

Свака цаст, Магарац не мјења мисљење а цовјек уци и са сазнањем мјења мисљење

ОДГОВОРИТЕ
Name

гага

15.11.2014 18:36

Подрзимо Вуцицев рад ако не подрзимо нема нас. Тешко је време. Браћо СРБИ престанимо се ударати у прса то право има само Дјоковиц он има резултат.

ОДГОВОРИТЕ