Vučić: Mijenjam se i ne stidim se toga

Živim za uspjeh Srbije, nikog se ne bojim i svakog dana učim i napredujem, poručuje premijer Aleksandar Vučić.

Srbija 15.11.2014 | 18:10
Vučić: Mijenjam se i ne stidim se toga

"Ne stidim se što sebe mijenjam i to radim svakog dana. I svakog dana učim i napredujem i želim da znam više", naveo je Vučić za Blic.

On je ponovio da živi za uspjeh Srbije a ne za to da bude na vlasti.

"Nisam uzeo ništa i u zemlji sam uvek i u svakom trenutku. Svakog smijem u oči da pogledam i nikog se ne bojim", rekao je Vučić.

Takođe je rekao da misli da ga se niko ne plaši, već da je postao "predmet nekih dobrih, a nekih neslanih šala u javnosti", primjetivši: "Sad je fora - kaži nešto protiv Vučića i odmah si važan."

Na pitanje da li "troši uzalud" svoju popularnost premijer je naveo da svoju popularnost troši na najteže mjere, suštinske reforme i promjene u cijelom društvu.

"Mislim da je to najbolji način da trošim popularnost i gubim svoje poene. A ti poeni koje ja gubim vratiće se Srbiji u budućnosti", uvjeren je Vučić.

Povodom dolaska lidera radikala Vojislava Šešelja iz Haga rekao je da mu želi dobro zdravlje, ali da ima mnogo važnijih stvari od toga kao što su dogovor oko Željezare, FAP, pregovori sa MMF...

Govoreći o štrajku advokata, Vučić je istakao da je rješenje problema prepustio resornom ministarstvu, dodavši da je uvjeren da su korektne ponuđene izmene zakona u Skupštini, odnosno vraćanje advokatima mogućnosti da rade ugovore o nekretninama i poreska rešenja koja im je ponudio ministar finansija, a "ko hoće političku borbu, mora na izbore".

On je istovremeno odbacio navode nekih medija da mu je Vladimir Beba Popović savjetnik, dodavši da ne želi da učestvuje u kampanji koja se vodi protiv Popovića.

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

GoKa

15.11.2014 08:08

Svaka čast, ozbiljno razmisljanje. Nama inače ne valja niko, ali i jako smo nestrpljivi. Željeli bi smo da zažmurimo pred problemima i da nam ih neko sa neba riješi preko noći, a Vučić nam otvara oči i priča realno u kojoj stvarnosti živimo, a to što se ta stvarnost nama ne sviđa to je naš problem. Samo naprijed Vučiću...

ODGOVORITE
Name

paleta boja

15.11.2014 08:10

Presvlačiš karirane košulje. Kao i svaki političar.

ODGOVORITE
Name

Miki

15.11.2014 10:41

Naravno bravo Vučiću . Vučić se od mladog nacionaliste profilirao u evropskog politićara kavi su potrebni Srbiji .

ODGOVORITE
Name

Rs

15.11.2014 11:00

Paleta boja de mi objasni zasto mislis da je Vučić isti kao svi? 1.Vučić nije lopov i nista nije ukrao sto bi mi svi trebali da postujemo. 2.Često se čuje da on o svemu odlucuje pa kod nas ne moze drugacinmje mora jedna čvrsta ruka biti jer i dvije su puno.

ODGOVORITE
Name

Vuk

15.11.2014 11:15

Vuk dlaku mijenja ...

ODGOVORITE
Name

Ali Faruk

15.11.2014 17:09

Svaka cast, Magarac ne mjenja misljenje a covjek uci i sa saznanjem mjenja misljenje

ODGOVORITE
Name

gaga

15.11.2014 18:36

Podrzimo Vucicev rad ako ne podrzimo nema nas. Teško je vreme. Braćo SRBI prestanimo se udarati u prsa to pravo ima samo Djokovic on ima rezultat.

ODGOVORITE