Враћа се Бјека и враћа дугове?!

Бивши спортски директор Партизана Ненад Бјековић један је од главних фаворита за место новог председника, али он још увек није потврдио могући повратак у клуб.

Фудбал 14.11.2014 | 16:45
Враћа се Бјека и враћа дугове?!

Бјековић не демантује могућност повратка у Хумску 1, а како сазнаје Спорт, он би са својим тимом донео око 5-7 милиона евра.

Легенда црно-белих испуњава услове да буде кандидат за председника, али његову кандидатуру морају да одобре Зборови клуба који ће бити одржани 2. и 10. децембра. Бјековић сумња да ће актуелна управа поштовати Статут клуба.

"Актуелно руководство поступиће онако како њему одговара, не марећи притом да ли крши Статут клуба. Неће им бити први пут да не испоштују правилник, чинили су то више пута у прошлости. Донеће најбољу одлуку за њихм, а на њиховим противницима је да се боре да спрече нелегалне одлуке", рекао је Бјековић за Спорт.

Спорт наводи да ће од поменутих 5-7 милиона које би Бјековићева струја требало да унесе у клуб три милиона бити донација, чиме ће бити исплаћена дуговања радној заједници и играчима, а која износе око 2,5 милиона евра.

Поред тога, наводно је постигнут и договор са две велике фирме које би биле стратешки партнери црно-белима, те неименованом банком у вези са рефинансирањем постојећих дугова.

Избори за новог председника ФК Партизан биће одржани 16. децембра.

Коментари / 0

Оставите коментар