Vraća se Bjeka i vraća dugove?!

Bivši sportski direktor Partizana Nenad Bjeković jedan je od glavnih favorita za mesto novog predsednika, ali on još uvek nije potvrdio mogući povratak u klub.

Fudbal 14.11.2014 | 16:45
Vraća se Bjeka i vraća dugove?!

Bjeković ne demantuje mogućnost povratka u Humsku 1, a kako saznaje Sport, on bi sa svojim timom doneo oko 5-7 miliona evra.

Legenda crno-belih ispunjava uslove da bude kandidat za predsednika, ali njegovu kandidaturu moraju da odobre Zborovi kluba koji će biti održani 2. i 10. decembra. Bjeković sumnja da će aktuelna uprava poštovati Statut kluba.

"Aktuelno rukovodstvo postupiće onako kako njemu odgovara, ne mareći pritom da li krši Statut kluba. Neće im biti prvi put da ne ispoštuju pravilnik, činili su to više puta u prošlosti. Doneće najbolju odluku za njihm, a na njihovim protivnicima je da se bore da spreče nelegalne odluke", rekao je Bjeković za Sport.

Sport navodi da će od pomenutih 5-7 miliona koje bi Bjekovićeva struja trebalo da unese u klub tri miliona biti donacija, čime će biti isplaćena dugovanja radnoj zajednici i igračima, a koja iznose oko 2,5 miliona evra.

Pored toga, navodno je postignut i dogovor sa dve velike firme koje bi bile strateški partneri crno-belima, te neimenovanom bankom u vezi sa refinansiranjem postojećih dugova.

Izbori za novog predsednika FK Partizan biće održani 16. decembra.

Komentari / 0

Ostavite komentar