Асиметричне шишке

Асиметричне шишке су у тренду, жене воле ту малу промену јер делују млађе и некако другачије. Највише долазе до изражаја на дугој и равној коси, док се на краткој препоручују женама са ситнијим лицем

Мода и љепота 13.11.2014 | 14:21
Асиметричне шишке

Осећате потребу за променом, а не желите да мењате дужину и боју косе? Почните од шишки! Али, то не значи да сместа узмете маказе и пробате сами да их мало скратите, увек је боље да се препустите спретним рукама стручњака.

- Асиметричне шишке су у тренду, жене воле ту малу промену јер делују млађе и некако другачије. Највише долазе до изражаја на дугој и равној коси, док се на краткој препоручују женама са ситнијим лицем које тако долази до изражаја. За ове смеле шишкице, године нису битне, могу да буду лепо освежење и за старије, елегантне даме када желе да изглед освеже луцкастом, младалачком нотом - каже за "Живот плус" Бојана Стевановић, професионални фризер.

Шта је потребно да би се ова фризура дуже одржала?

- Да би шишке увек изгледале лепо, требало би да их шишате на три недеље, јер у супротном губе "фазон". Ако имате потребу за већом променом, офарбајте један или више праменова шишки у неку од актуелних јарких боја, зелену, розе, љубичасту, плаву. Или, боја шишки може да буде у једној, а коса у другој боји, саветује наша саговорница.

Извор: Новости

Коментари / 0

Оставите коментар