Asimetrične šiške

Asimetrične šiške su u trendu, žene vole tu malu promenu jer deluju mlađe i nekako drugačije. Najviše dolaze do izražaja na dugoj i ravnoj kosi, dok se na kratkoj preporučuju ženama sa sitnijim licem

Moda i ljepota 13.11.2014 | 14:21
Asimetrične šiške

Osećate potrebu za promenom, a ne želite da menjate dužinu i boju kose? Počnite od šiški! Ali, to ne znači da smesta uzmete makaze i probate sami da ih malo skratite, uvek je bolje da se prepustite spretnim rukama stručnjaka.

- Asimetrične šiške su u trendu, žene vole tu malu promenu jer deluju mlađe i nekako drugačije. Najviše dolaze do izražaja na dugoj i ravnoj kosi, dok se na kratkoj preporučuju ženama sa sitnijim licem koje tako dolazi do izražaja. Za ove smele šiškice, godine nisu bitne, mogu da budu lepo osveženje i za starije, elegantne dame kada žele da izgled osveže luckastom, mladalačkom notom - kaže za "Život plus" Bojana Stevanović, profesionalni frizer.

Šta je potrebno da bi se ova frizura duže održala?

- Da bi šiške uvek izgledale lepo, trebalo bi da ih šišate na tri nedelje, jer u suprotnom gube "fazon". Ako imate potrebu za većom promenom, ofarbajte jedan ili više pramenova šiški u neku od aktuelnih jarkih boja, zelenu, roze, ljubičastu, plavu. Ili, boja šiški može da bude u jednoj, a kosa u drugoj boji, savetuje naša sagovornica.

Izvor: Novosti

Komentari / 0

Ostavite komentar