Притвор осумњиченим за убиство старице

Окружни суд у Источном Сарајеву одредио је једномјесечни притвор мушкарцу чији су иницијали Ђ.Н. због сумње да је 7. новембра убио старицу Радојку Југовић /69/, те лицу В.Г. због помагања у извршењу овог тешког кривичног дјела.

Република Српска 12.11.2014 | 15:01
Притвор осумњиченим за убиство старице

Из Суда је потврђено да је притвор одређен због опасности од бјекства осумњичених, као и због чињенице да је, с обзиром на начин извршења, ријеч о кривичном дјелу за које се може изрећи казна затвора од 10 година или строжа.

"Суд цијени да би њихово пуштање на слободу резултирало стварном пријетњом нарушавања јавног реда, јер је мотив за извршење овог кривичног дјела био користољубље", речено је у Суду.Припадници полиције Херцеговачко-неретванског кантона ухапсили су у Неуму Немању Ђокића /22/ из Сумбуловца, који је осумњичен да је задавио Радојку Југовић у њеној кући у засеоку Подградац у Мокром, општина Пале.

Због сумње за помагање у извршењу овог тешког убиства на подручју Пала ухапшен је Гаврило Веселиновић /26/, настањен у мјесту Љубогошта, општина Пале.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

xxx

12.11.2014 17:10

л0 година је ниста ја бих то осудила на дозивотну робију. Хајде да неко убије његову мајку па да видим како це се осјецати нека му присију и остале крадје које је до сада имао, монструм.

ОДГОВОРИТЕ