Откривена тајна: Ништа од Катара 2022.!

Први човек Фифе Сеп Блатер у тајном разговору са представницима Фудбалског савеза Норвешке изнео невероватне податке...

Фудбал 12.11.2014 | 18:00
Откривена тајна: Ништа од Катара 2022.!

Пуј-пике не важи! Како сада ствари стоје, Мундијала у Катару 2022. године неће бити, открио је Сеп Блатер! Председник Фифе и човек који се својевремено свим силама залагао за то да Светско првенство буде одиграно у земљи шеика изнео је представницима Фудбалског савеза Норвешке шокантну вест током тајне вечере у Ослу!

Један од најугледнијих немачких листова Дер Шпигел изнео је информацију да у ФС Норвешке нису желели ни да потврде, али ни да демантују ове наводе, што додатно подгрева сумње да ће палицу после првенства у Русији 2018. године преузети друга држава...

Исти лист додаје и да је Блатер ову одлуку донео после низа притисака из врха Фифе да Мундијал помери из летњих месеци на зиму. Међутим, њему се то није допало, па је одлучио да пресавије табак, а као главне разлоге ове одлуке навео је и кршење људских права и катастрофалне услове које радници у Катару имају по пакленим врућинама.

У истом тексту стоје и коментари које је Блатер упутио на рачун организатора Светског првенства (читај: шеика).
„Шеици су тако арогантни. Они мисле да новцем могу да ураде шта пожеле", рекао је 78-годишњи највиши функионер, уз констатацију да шеици „финансирају терористичку групу Исис”!

Засад није познато ко би уопште могао да преузме организацију Мундијала ако се ови наводи испоставе као тачним...

Коментари / 0

Оставите коментар