Otkrivena tajna: Ništa od Katara 2022.!

Prvi čovek Fife Sep Blater u tajnom razgovoru sa predstavnicima Fudbalskog saveza Norveške izneo neverovatne podatke...

Fudbal 12.11.2014 | 18:00
Otkrivena tajna: Ništa od Katara 2022.!

Puj-pike ne važi! Kako sada stvari stoje, Mundijala u Kataru 2022. godine neće biti, otkrio je Sep Blater! Predsednik Fife i čovek koji se svojevremeno svim silama zalagao za to da Svetsko prvenstvo bude odigrano u zemlji šeika izneo je predstavnicima Fudbalskog saveza Norveške šokantnu vest tokom tajne večere u Oslu!

Jedan od najuglednijih nemačkih listova Der Špigel izneo je informaciju da u FS Norveške nisu želeli ni da potvrde, ali ni da demantuju ove navode, što dodatno podgreva sumnje da će palicu posle prvenstva u Rusiji 2018. godine preuzeti druga država...

Isti list dodaje i da je Blater ovu odluku doneo posle niza pritisaka iz vrha Fife da Mundijal pomeri iz letnjih meseci na zimu. Međutim, njemu se to nije dopalo, pa je odlučio da presavije tabak, a kao glavne razloge ove odluke naveo je i kršenje ljudskih prava i katastrofalne uslove koje radnici u Kataru imaju po paklenim vrućinama.

U istom tekstu stoje i komentari koje je Blater uputio na račun organizatora Svetskog prvenstva (čitaj: šeika).
„Šeici su tako arogantni. Oni misle da novcem mogu da urade šta požele", rekao je 78-godišnji najviši funkioner, uz konstataciju da šeici „finansiraju terorističku grupu Isis”!

Zasad nije poznato ko bi uopšte mogao da preuzme organizaciju Mundijala ako se ovi navodi ispostave kao tačnim...

Komentari / 0

Ostavite komentar