Стојковић дошао повређен!

Голман "орлова" уз доста напора обавио тренинг по окупљању репрезентативаца Србије за меч са Данском.

Фудбал 11.11.2014 | 15:30
Стојковић дошао повређен!

Репрезентација Србије могла би да се нађе у великом проблему за трећи меч квалификација за Европско првенство 2016, који ће у петак на стадиону Партизана играти против Данске од 20.45 пред празним трибинама.

Питање је да ли ће Владимир Стојковић моћи међу стативе!

Голман Макаби Хаифе је на први тренинг у Спортском центру ФСС по окупљању "орлова" у понедељак у Старој Пазови изашао шепајући, држећи се за десну ногу (види се на видео снимку од 00:56).

Вежбао је одвојено од својих замена у националном тиму, Жељка Бркића и Предрага Рајковића, који би могли да добију предност у важној утакмици са Данском.

Ако то буде морало да се догоди, остаје дилема коме ће Дик Адвокат указати поверење. Да ли искуснијем Бркићу, који ове сезоне уопште није бранио за Удинезе или перспективном Рајковићу, који бриљира на голу Црвене звезде, али и чека на дебитантски наступ у такмичарском мечу за сениорску репрезентацију.

Срећом, времена до петка има довољно и могуће је да Стојковић буде спреман за меч.

Подсетимо, због повреде је под великим знаком питања наступ Александра Коларова, а по начину на који се догегао у Спортски центар ФСС у Старој Пазови било би право чудо ако се нађе на терену. "Ровити" Душан Баста је већ отпао са списка, као и прекобројни Александар Игњовски.

Коментари / 0

Оставите коментар