Stojković došao povređen!

Golman "orlova" uz dosta napora obavio trening po okupljanju reprezentativaca Srbije za meč sa Danskom.

Fudbal 11.11.2014 | 15:30
Stojković došao povređen!

Reprezentacija Srbije mogla bi da se nađe u velikom problemu za treći meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016, koji će u petak na stadionu Partizana igrati protiv Danske od 20.45 pred praznim tribinama.

Pitanje je da li će Vladimir Stojković moći među stative!

Golman Makabi Haife je na prvi trening u Sportskom centru FSS po okupljanju "orlova" u ponedeljak u Staroj Pazovi izašao šepajući, držeći se za desnu nogu (vidi se na video snimku od 00:56).

Vežbao je odvojeno od svojih zamena u nacionalnom timu, Željka Brkića i Predraga Rajkovića, koji bi mogli da dobiju prednost u važnoj utakmici sa Danskom.

Ako to bude moralo da se dogodi, ostaje dilema kome će Dik Advokat ukazati poverenje. Da li iskusnijem Brkiću, koji ove sezone uopšte nije branio za Udineze ili perspektivnom Rajkoviću, koji briljira na golu Crvene zvezde, ali i čeka na debitantski nastup u takmičarskom meču za seniorsku reprezentaciju.

Srećom, vremena do petka ima dovoljno i moguće je da Stojković bude spreman za meč.

Podsetimo, zbog povrede je pod velikim znakom pitanja nastup Aleksandra Kolarova, a po načinu na koji se dogegao u Sportski centar FSS u Staroj Pazovi bilo bi pravo čudo ako se nađe na terenu. "Roviti" Dušan Basta je već otpao sa spiska, kao i prekobrojni Aleksandar Ignjovski.

Komentari / 0

Ostavite komentar